Orde: Charadriiformes familie: laridae grootte:
wetenschappelijk:
Clemments 2000: Creagrus furcatus
Howard 1980: Creagrus furcatus
Wolters 1975:  
nederlands: Zwaluwstaartmeeuw frans: Mouette á queue forchue
engels: Swallow-tailed Gull duits: Gabelschwanz-Möwe

ZwaluwstaartmeeuwMarc Figueraspermission

 



verspreiding:
biotoop:
voedsel:
nest: eieren:
waar:
meer: