orde: Accipitriformes - familie: Accipitridae - soort: Milvus milvus

geluid:


verspreiding:
biotoop: halfopen landschappen, waar in landbouwgebieden kan worden gejaagd, en in kleine bossen kan worden gebroed.
voedsel: kleine en middelgrote zoogdieren en vogels, grote insecten
nest: eieren: 2 tot 6
populatie:
lengte: 62 cm